Σ.Ε.Μ.ΕΞ

Πανελλήνιο Σωματείο Τεχνικών Μηχανών
Θαλάσσης Μικρών Σκαφών

SEMEX_Pics_Sinergasies

ΣΕΚΑΠΛΑΣ - ΠΕΕΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

Το Σωματείο μας έχει πάντα τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σε κάθε εποικοδομητική, κλαδική συνεργασία, με γνώμονα το συμφέρον των μελών μας. Οι επαφές μας με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών - Παρελκομένων Εξαρτημάτων - Εμπόρων και Υπηρεσιών, επισφραγίσθηκαν και κατά το 2005 με τις επαφές των μελών των δύο Διοικητικών Συμβουλίων:

•  Για την συζήτηση θεμάτων που αφορούν στο σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για την "εκτέλεση, συντήρηση & επισκευή εγκαταστάσεων μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών αναψυχής, έκδοση επαγγελματικών αδειών για τους εργαζομένους στις σχετικές εργασίες" στις 11/7/05 και 23/1/2006.

•  Για την αλληλοενημέρωση επί του θέματος αλλαγής των Μοναδιαίων Συντελεστών Καθαρού Κέρδους (ΜΣΚΚ) & την χάραξη κοινής γραμμής.

•  Με την δωρεάν παραχώρησή μας, χώρου στην είσοδο της έκθεσης (δίπλα στα γραφεία τους), στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ και στο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΘΑΛΑΣΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ.

•  Το Σωματείο μας συμμετείχε και στα εκπαιδευτικά Σεμινάρια που πραγματοποίησε ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη 6/2/2005 και στην Αθήνα 28/2/2005 και είχαν σαν κύριο θέμα τις νέες οδηγίες 44/25/ΕΚ και 2003/44/ΕΚ σχετικά με την σήμανση ( CE ).

•  Συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΠΛΑΣ που πραγματοποιήθηκε στις 13/6/2005.

•  Στις 11/7/2005 με συνάντηση των δύο Διοικητικών Συμβουλίων ΣΕΜΕΞ & ΣΕΚΑΠΛΑΣ - ΠΕΕΥ όπου δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες του τομέα και να επιβεβαιώσουμε την ανάγκη σύμπλευσης και συνεργασίας σε θέμα κοινού ενδιαφέροντος .

Αμετακίνητη θέση μας ήταν, είναι και θα είναι ότι τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας απαιτούν συμμετοχή όλων και συλλογική προσπάθεια με στόχο την δρομολόγηση λύσεων και προς όφελος της ανάπτυξης του επαγγέλματος. Για το λόγο αυτό εκτιμούμε ότι δεν μπορεί παρά να λαμβάνεται υπόψη η γνώμη του ΣΕΜΕΞ όπως και όλων των λοιπών εμπλεκομένων φορέων

Διαβάστηκε 4251 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Β.Ε.Α »
Ribco Center Service

Αναζήτηση

Μεγάλοι Χορηγοί

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook